NAK SKOR A+ DALAM MATEMATIK SPM 2020 ATAU FAIL?

100% Improvement Guaranteed! The Most Valuable Mathematics Seminar in Malaysia! Keberkesanan yang terbukti! Review daripada beratusan pelajar SPM 2020!

Seminar Ramalan Matematik SPM 2020 adalah satu program yang dirangka khas untuk Pelajar Tingkatan 5 bagi membantu mereka untuk mencapai keputusan yang terbaik bagi subjek Matematik dalam peperiksaan SPM pada Januari 2021.

Seminar ini merangkumi semua aspek yang diperlukan untuk meningkatkan keputusan pelajar yang sedia ada iaitu, ulangkaji semua topik dari tingkatan 1-5 yang akan disoal dalam peperiksaan SPM, analisis penuh, perbincangan soalan percubaan negeri, soalan peperiksaan sebenar tahun sebelum ini, teknik menjawab yang tepat, motivasi, dan soalan ramalan mengikut analisis yang terperinci! 

Kenapa seminar ini adalah yang terbaik berbanding dengan yang lain? Kebanyakkan seminar di luar sana akan mengadakan seminar secara LIVE untuk masa lebih kurang 2 hingga 4 jam! Tahukah anda, masa yang ditetapkan maksimum dalam bilik darjah adalah hanya 30 minit bagi satu sesi (1 period)! Kenapa kementerian tidak tetapkan masa yang lama untuk setiap subjek? Hal ini kerana pelajar tidak dapat tumpukan perhatian yang penuh untuk masa yang lama!! Maka, masa yang lama secara berterusan menunjukkan kehilangan fokus dalam pelajaran!

Seminar Ramalan Matematik SPM 2020 ini mempunyai semua kandungan yang pelajar perlukan untuk menjawab soalan peperiksaan. Jumlah kandungan seminar ini adalah lebih daripada 20jam! tetapi semua kandungan ini telah dibentuk dalam bahagian yang kecil dimana setiap satu kandungan adalah diantara 10 – 20 minit sahaja. Ini membolehkan pelajar untuk mengikuti kandungan seminar bila-bila masa dan mengikut kesesuaian sendiri!

Kebanyakkan seminar hanya meramalkan apa yang bakal keluar dalam peperiksaan! Adakah itu yang diperlukan oleh pelajar? Pasti tidak! Pelajar perlukan persediaan yang mencukupi untuk menghadapi apa jua soalan yang ditanya dalam peperiksaan! Kalau hanya bersedia untuk beberapa soalan, itu tidak berbeza daripada judi! Seminar Ramalan Matematik SPM 2020 ini tidak seperti seminar yang lain dengan hanya berikan beberapa ramalan, terapi memberikan segala bentuk soalan yang akan ditanya dan menyediakan pelajar dengan memberikan teknik dan penjelasan yang teleti supaya mereka memahami dan bersedia untuk semua jenis soalan yang akan disoal dalam peperiksaan SPM nanti.

Untuk maklumat yang lebih lanjut dan untuk pendaftaran seminar ini pelajar menggunakan link : https://jombelajar.com.my/ramalan-matematik-spm-2020/

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *